Grup de suport a Raül Romeva i Rueda

El nostre amic Raül ha estat injustament detingut i empresonat.El Raül té molts i bons amics a Caldes de Montbui. El seu pare fou director de la Torre Marimon i ell vapassar la seva adolescència i joventut en el nostre poble.Va estudiar a l’institut Manolo Hugué i participà activament en diverses entitats esportives, culturals i polítiques en les quals deixà bons amics. El Raül s’ha definit i considerat sempre un calderí i nosaltres ens hem sentit orgullosos del seu treball com a pacificador a Bòsnia, com a parlamentari europeu i com a membre del Govern de Catalunya. Ara, ens sentim orgullosos de la seva honestedat i valentia.

Per defensar la democràcia i la justícia per a Catalunya, idees que també compartim i de les quals era el nostre representant, elegit democràticament, ara està empresonat juntament amb altres membres del Govern Català i els presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural.

La deriva repressiva del govern del Partido Popular ens omple de vergonya, però no ens poden prendre l’orgull de sentir que diversos catalans, entre els quals hi ha el Raül, formen part del llibre d’honor internacional dels Drets Humans, format per persones que han estat preses per defensar la justícia i la llibertat. Aquest llibre inclou herois com Tomas Moro, Mandela, Rosa Luxemburg, Luther King o el nostre estimat Xirinacs. N’estem orgullosos.

La tristesa, la indignació i la ràbia pel seu empresonament les convertim en força per lluitar per la seva llibertat. És per això que hem creat aquest grup. Farem que la seva imatge ens acompanyi sempre i animem a tots els ciutadans a participar en les accions que estem organitzant fins a aconseguir la seva llibertat. Caldes de Montbui és un poble generós i agraït i el Raül es mereix el nostre recolzament.

No ens podem sentir dignes mentre continuï empresonat i el nostre compromís serà constant fins que torni a estar entre nosaltres. La seva presó és la nostra i la seva llibertat i la dels seus companys i companyes també serà la nostra llibertat. Raül, t’esperem ben aviat a casa per a fer-te una forta abraçada!

Grup de suport a Raül Romeva, conseller d’Exteriors del Govern de Catalunya.

Caldes de Montbui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s